Bilete The Royal Opera House Macbeth - Verdi - 8 apr '18, ora 16:00 - Happy Cinema

The Royal Opera House Macbeth - Verdi

Happy Cinema, București

duminică, 8 aprilie '18, ora 16:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Opera lui Verdi inspirata de tragedia lui Shakespeare, este dirijata de Antonio Pappano, cu o distributie magnifica, printre care si Anna Netrebko, Zeljko Lucic si Ildebrando D’Arcangelo.

Pasiunea lui Verdi de-o viata pentru operele lui Shakespeare a început cu Macbeth, o piesa pe care a considerat-o „una dintre cele mai mari creatii ale omului. Cu libretistul sau, Francesco Maria Piave, Verdi a hotarat sa creeze „ceva neobisnuit”.
Razboinicul Macbeth lupta de partea Regelui Scotiei – dar atunci când mai multe vrajitoare prezic ca el va deveni rege, o ambitie nemiloasa il conduce pe Macbeth si sotia lui la acte groaznice.
Uciderea regelui Scotiei il face rege pe Macbeth, iar intrigile si macelurile sunt semnele caracterului sau marunt. Vrajitoarele fac o alta previziune, care se si adevereste: Macbeth si doamna lui isi pierd viata si se restabileste justitia.
Vrajitoarele sunt imaginate de designerul Anthony Ward ca niste creaturi ciudate. Lloyd descrie copilaria lui Macbeth ca tristetea intunecata ce se ascunde în spatele faptelor lui teribile. Productia Royal Opera foloseste revizuirea operei lui Verdi din 1865 de la Paris, care include aria lui Lady Macbeth „La luce langue”.

Durata aproximativa: 3 ore 20 minute, cu o pauza inclusa
Distribuție
Macbeth: Željko Lučić
Lady Macbeth: Anna Netrebko
Banquo: Ildebrando D’Arcangelo
Macduff: Yusif Eyvazov
Lady-in-waiting: Francesca Chiejina
Malcolm: Konu Kim
Doctor: Simon Shibambu

Echipa
Music: Giuseppe Verdi
Director: Phillyda Lloyd
Conductor: Antonio Pappano

Cantat in limba italiana cu subtitrari in limba engleza

Spectacolulestedifuzatpeecranul de cinema (la Happy Cinema București în Liberty Center)

Prețul unui bilet este de 49 de lei dacă se achiziționează de la cinematograf sau 39 de lei online

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.