Bilete The Royal Ballet: AVENTURILE LUI ALICE IN TARA MINUNILOR - 29 oct '17, ora 16:00 - Happy Cinema

The Royal Ballet: AVENTURILE LUI ALICE IN TARA MINUNILOR

Happy Cinema, București

duminică, 29 octombrie '17, ora 16:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Happy Cinema București prezintă stagiunea The Royal Opera House 2017/18. Peste 1500 de cinematografe din peste 40 de țări vor încânta audiențele în sala de cinema cu stagiunea Royal Opera House. Printre acestea, Happy Cinema București, va transmite prin satelit o selecție cu cele mai iubite spectacole din repertoriul clasic “The Royal Opera” și “The Royal Ballet”, cu numeroase staruri de operă și balet.

„Aventurile lui Alice in Tara Minunilor” a aparut pe scena in 2011, in regia lui Christopher Wheeldon, intr-o explozie de culoare, magie scenica si coregrafie sofisticata. Scenografia lui Joby Talbot combina lumi musicale contemporane cu melodii zdrobitoare de balet ale secolului al 19-lea.

Imaginatia salbatica a lui Bob Crowley a facut ca decorul desenat de el sa fie superb, de la papusi pana la proiectii, pentru a face ca Tara Minunilor sa fie cat mai reala posibil. Alice intalneste o serie de personaje extraordinare si usor de recunoscut.

Piesa de balet a lui Christopher Wheeldon, inspirata de mult iubita carte a lui Lewis Carroll va indeamna sa o urmati pe Alice jos, in gaura de iepure.

La o petrecere in gradina intr-o dupa-amiaza insorita, Alice este surprinsa sa il vada pe prietenul parintilor ei, Lewis Carroll transformandu-se intr-un iepure alb. Cand ea il urmeaza jos in gaura de iepure lucrurile devin din ce in ce mai interesante … cand Alice se aventureaza prin tara Minunilor, ea se intalneste cu nenumarate creature ciudate.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Happy Cinema, București
Soseaua Progresului 151-171 (Liberty Center), Bucuresti