Bilete The Kryptonite Sparks: Interlocutor Tour / Expirat / 22.02 - 22 feb '18, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

The Kryptonite Sparks: Interlocutor Tour / Expirat / 22.02

Expirat Halele Carol, București

joi, 22 februarie '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Un nou turneu concept, follow-up la The Interplanetary Endeavour, care de data asta promovează un nou single și marchează începuturi sonice pentru The Kryptonite Sparks.

Joi, 22.02. Open doors: 9PM Expirat Halele Carol.
Sala Compresoarelor Str. Constantin Istrati 1.
https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92 #KingSize drinks la bar, toată noaptea.

Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative, cu influențe brit.

Plini de good vibes, speranțe mari și idei noi, sunt influențați de curentele englezești ale anilor 70, la care se adaugă groove livrat cu determinare. Câteva picături de modernism și simbolism extras din subcultura indie completează ultimele detalii ce reprezintă The Kryptonite Sparks. În formulă de 3 sunt împreună din 2013. De atunci au scos două EP-uri, ”The Kryptonite Sparks” și ”Doi / A Doua Undă de Bruiaj”. Colaborează cu Universal Music România, Adrian Despot în spatele cortinei și apar pe scenă împreună cu alți artiști consacrați; români și internaționali.

Come on out & dance!

Official website: www.thekryptonitesparks.com
Official merchandise: www.shop.thekryptonitesparks.com
www.facebook.com/kryptonitesparks
www.youtube.com/thekryptonitesparks

----------
 
#YCCMD (You Can Call Me Dragon) - invitat special în deschidere
 
"La 25 de ani mi-am propus să susțin un concert de cover-uri pentru prieteni, am strecurat 2 piese proprii în set-up care n-au deranjat pe nimeni, implicit gândindu-mă că poate pot compune piese să și placă. 5 ani de studiu cu ajutorul Google și Youtube și am ajuns în prezent."
 
Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin PayPal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.