Bilete The Doors – Live At The Hollywood Bowl ’68 - 4 feb '18, ora 20:00 - Happy Cinema

The Doors – Live At The Hollywood Bowl ’68

Happy Cinema, București

duminică, 4 februarie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Considerat un concert istoric și cel mai reușit concert Doors înregistrat pe film, The Doors Live At The Bowl ’68 revine pe marile ecrane cu sunetul și imaginea re-masterizate la cea mai bună calitate. Fanii trupei pot să experimenteze acum singurul show Doors filmat în totalitate. „Vei avea senzația că ai fost pe scenă cu noi, la Bowl", susține Ray Manzarek. Bucură-te de interpretări senzaționale ale melodiilor Hello I Love You, The WASP (Texas Radio And The Big Beat) și Spanish Caravan.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.