Bilete TEDxFloreasca – New Evolution Way - 8 iun '18 - Mall Promenada

TEDxFloreasca – New Evolution Way

Mall Promenada, București

vineri, 8 iunie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vara aceasta începe pe terasa de la Promenada Mall din București, cu un eveniment de amploare marca TEDx. Pe 8 iunie TEDx Floreasca își propune să aducă schimbarea în oraș. Tema va fi „NEW – New evolution way”, în cadrul căreia se vor prezenta noi puncte de vedere, istorii de succes și cel mai important, idei care funcționează.

Evenimentele TEDx sunt cunoscute în toată lumea. Organizarea acestora implică, din start, impresii și trăiri unice pentru public. TEDx oferă oportunitatea de a descoperi oameni, de a le asculta poveștile, de a cunoaște noi viziuni și de a stabili noi legături. Acest eveniment aduce oameni împreună. Personalități care pot schimba ceva în societatea noastră și care deja au făcut-o.

TEDx Floreasca va aduce toate acestea și ceva în plus: o perspectivă românească. Veți cunoaște români de succes și poveștile lor. Oameni care au reușit să aducă noul, să facă o schimbare și să exceleze în domeniul lor de activitate. Vor fi prezente personalități importante din lumea universitară, a sportului, actorie, business, cultură, alpinism, fotografie, design, corporate și antreprenoriat. Evenimentul va dura o zi. Vor fi desfășurate speech-uri live și înregistrate și vor fi organizate momente de entertainment.

O zi TEDx înseamnă o zi dedicată performanței și schimbării.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.