Bilete TEDDY KILLERZ DJ-SET - 23 mar '18, ora 22:00 - Club NoName - Nu mai folosim

TEDDY KILLERZ DJ-SET

Club NoName - Nu mai folosim, Timisoara

vineri, 23 martie '18, ora 22:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Evenimentul este primul din seria party-urilor de incalzire pentru Electroruga de Buzad.


Suporting line-up:

 

Deelow

Mighty Boogie

TEDDY KILLERZ

Nscdj

Kuky & Razy

 

Evenimentul este organizat de Essential Experience cu sustinerea Electrocord.

Teddy Killerz se pot lăuda cu una dintre cele mai incitante ascensiuni din istoria muzicii electronice recente. Lansați de către Bad Taste Recordings în 2012, au fost promovați de către diverse case de discuri respectate precum OWSLA și Ram Records. Au succes cu fiecare gen pe care îl explorează - de la glitch la electro la brutal D&B - abilitatea lor de a crea frenezie în toate tipurile de public este uimitoare. Remix-ul lor recent la piesa „ I Am Legion - Make Those Moves” a fost #1 in topul Drum'n 'Bass Beatport timp de peste 3 săptămâni.

Într-o perioadă scurtă de doar doi ani, au lansat deja numeroase hit-uri prin casele de discuri Division, Program, Par Excellence și OWSLA (pentru a numi doar câteva). Au colaborat cu artiști grei cum ar fi Modestep, Dope DOD, Skrillex, I Am Legion și o serie de alți artiști în diverse genuri.

Capacitatea, abilitatea și versatilitatea lor a dus la semnarea unui contract cu puternica casă de discuri RAM Records. Lucrând într-o varietate de stiluri de muzică bass, formația a primit sprijin din partea a numeroși artiști influenți de muzică bass, printre care Chase&Status, 12th Planet, Modestep, Noisia, Knife Party, Andy C și alții. Pentru a adăuga la această listă, Calyx și Teebee au prezentat patru melodii ale Teddy Killerz pe mixul recent Fabric Live.

Teddy Killerz au mixat la cele mai mari nopți de muzică bass din Rusia și Europa, iar programul lor de turnee se umple rapid. De la RAM nights la Fabric la sesiunile "Let It Roll" la World of Drum and Bass și Bassland (cele mai mari petreceri bass din Rusia), au împărțit scena cu câțiva dintre cei mai mari artiști de muzică bass din lume, printre care: Andy C, Pendulum, Modestep, UZ, I Am Legion, Wilkinson, Koan Sound, Calyx & Teebee și TC.

Electroruga de Buzad (1-2 septembrie 2018) este un festival care îmbină muzica electronică (și nu numai) cu obiceiuri tradiționale, autentice, ale locului.

Totul se întâmplă intr-un peisaj de poveste aflat la poalele Dealurilor Lipovei.

Evenimentul, care dureaza 2 zile, are loc în weekendul imediat urmator Rugii de la Buzad și vă oferă muzică de bună calitate, posibilitatea explorării zonei și întelegerii modului în care locuiesc și trăiesc oamenii locului, relaxare și distracție.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reţeaua fizică de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea (in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.”