Bilete Tech N9ne - Live 2019 pe 2 Martie - 2 mar '19, ora 23:45 - Quantic

Tech N9ne - Live 2019 pe 2 Martie

Quantic, București

sâmbătă, 2 martie '19, ora 23:45

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Concertul TECH N9NE va avea loc sambata, 2 martie. Traseul de turneu al artistului a fost modificat in intregime, astfel show-ul din Bucuresti urmeaza sa fie sustinut in 2 martie. Intrarea publicului se va face incepand cu ora 23.45.

Au mai ramas cateva zile pana la cel mai important eveniment rap al anului! TECH N9NE va urca pe scena din Club Quantic!

Fanii genului rap mai au la dispozitie doar cateva zile in care să cumpere biletele ramase pentru concertul TECH N9NE, din 2 martie. Unul dintre cei mai importanti artisti rap ai momentului ajunge in Bucuresti pentru prima oara, iar biletele sunt aproape in totalitate vandute. TECH N9NE va concerta pe scena din clubul Quantic, aducand dupa el deja celebra productie scenica. Invitat special este Krizz Kaliko, iar in deschidere vor completa afisul Cedry2k si Pietonu.

Intrarea publicului se va face incepand cu ora 23.45.

Programul: 

23.45 – deschiderea usilor

01.00 – Cedry2k si Pietonu

01.20 – pauza

01.30 – TECH N9NE

TECH N9NE a reusit cu noul album, „Planet”, sa ajunga pe locul 1 in Billboard Rap Chart, in Independent Rap Chart si in R&B and Hip Hop Chart. TECH N9NE este recunoscut drept artistul Hip Hop cu cea mai bogata activitate live, el stabilind si un record mondial: „Cel mai lung turneu Hip Hop din istorie”. Muzicianul a sustinut 90 de concerte in 99 de zile.

In 2015, TECH N9NE a inregistrat un single alaturi de Eminem, insa lista colaborarilor importante este una mult mai extinsa.

Krizz Kaliko este colaborator permanent al lui TECH N9NE, dar artistul are in spate si o cariera solo foarte solida. El a lansat pana in prezent sase albume de studio, multe dintre ele reusind sa obtina locuri in Billboard Top 200.

Cedry2k este unul dintre cei mai cunoscuti artisti rap din Romania. Cu o cariera incontestabila de peste 20 de ani, cu opt materiale de studio, dar mai ales cu versurile puternice si profunde, Cedry2k s-a impus pe piata muzicala.

Biletele au pretul unic de 70 de lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.