Bilete Teatrul Rosu: „Scuzați, pardon, m-am răzgândit” - 16 dec '18, ora 20:00 - Club The Hub

Teatrul Rosu: „Scuzați, pardon, m-am răzgândit”

Club The Hub, București

duminică, 16 decembrie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

„Vorbim pe mess, ne întâlnim pe facebook, ne vedem pe skype, ne despărţim prin sms. Dar dragostea...” Frumuseţea s-a născut la ţară; se vede asta prin ochii Maricicăi, o fată simplă din Oltenia, venită la Bucureşti să se facă actriţă.

Piesa este o lecţie plină de umor şi sinceritate pe care personajele noastre, Maricica şi Pictorul, o exersează cu curaj în faţa mulţimii de necunoscuţi. Este o incursiune în pitorescul vieţii la ţară şi un îndemn la a deveni unici, a iubi viața, a lupta pentru ceea ce simţim. O provocare amuzantă de a ne redescoperi.

Distribuție: Luminita Bucur și Oleg Apostol (recunoscuți pentru comedia „Terapie în trei”).
Preț bilet 25 lei. Informații și rezervări 0723196376.

Accesul se realizează începând cu ora 18.30, iar rezervările se revendică până la 19.45.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.