Bilete Teatrul Rosu: "Pușlamaua" - 8 mar '18, ora 20:00 - Club The Hub

Teatrul Rosu: "Pușlamaua"

Club The Hub, București

joi, 8 martie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Francois Moulin, un Don Juan trecut de prima tinerețe, dar încă fermecător se pare, face un slalom sentimental între patru femei (fosta și actuala soție și cele două amante, dintre care una e pe cale să devină fosta). Dar cum ulciorul nu merge de multe ori la apă, toata „distracția” lui îl poate costa viața, chiar de ziua lui. Pușlamaua este o comedie bulevardieră, cu un comic spumos de situații și limbaj, cu un ritm alert care vă va ține curiozitatea trează.

Va invităm să aflați dacă Francois reușește să scape viu din încurcăturile pe care el însuși le-a creat sau, din contră, este pe cale să se îndrepte către alte aventuri. Poate fi o lecție pentru infidelitatea cronică a unor bărbați? Vă așteptăm să ne spuneți dumneavoastră dacă femeile reușesc să îl vindece definitiv.

„Pușlamaua”, după Pierre Chesnot.
Distribuție :
Francois Moulin: Vlad Milotoi
Catherine Moulin: Alexandra Gabriela Niță
Betty: Carmen Magdalena Sascău
Barbara: Mădălina Nicola
Evelyn: Magda Dimitrescu
Paul: Nicu Banea
Marie Pierre: Mădălina Andreea Ilie

Preț bilet 25 Lei. Acces 18:30 - 19:45. DUPĂ ACHIZIȚIONARE, ESTE NECESARĂ O REZERVARE TELEFONICĂ: 0723 196 376.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.