Bilete Teatrul Rosu Pariu pe Charlie sau când își baga soacra nasul - 22 feb '18, ora 20:00 - Club The Hub

Teatrul Rosu Pariu pe Charlie sau când își baga soacra nasul

Club The Hub, București

joi, 22 februarie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Relația cu soacra e o aventură, iar atunci când băiatul mamei stă mai mult pe lângă fusta ei, în loc să îi acorde atenție iubitei, încep să apară scânteile.

„Pariu pe Charlie” face o radiografie comică a unei soacre, care, rămasă singură după a doua căsătorie, își bagă nasul în casa celor doi tineri, încercând sâ îi despartă. Iar ca tabloul să fie unul apoteotic și plin de savoare, adăugăm o fostă prietenă care luptă să îl recâștige pe Charlie.

Ingrediente perfecte pentru o comedie de succes de la producătorul pieselor de succes: „Divorț în ziua nunții”, „Aventură în patru” sau „Cealaltă femeie”.

Regia: Bogdan Gagu. Distribuție: Adriana Guluțanu, Eduard Bot, Roxana Soare, Bianca Anastasiu.
Muzica: Daniel Simion. Un text adaptat de Silvia Gagu.

Preț bilet 25 Lei. 

DUPĂ ACHIZIȚIONARE, ESTE NECESARĂ O REZERVARE TELEFONICĂ: 0723 196 376.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.