Bilete Teatrul Rosu: "Divort in ziua nuntii" - 8 iul '18, ora 17:00 - Club The Hub

Teatrul Rosu: "Divort in ziua nuntii"

Club The Hub, București

duminică, 8 iulie '18, ora 17:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

O comedie în premieră națională, direct de pe Broadway. E timpul să spunem prezenți la cea mai importantă zi din viața a doi tineri, care au decis să își unească destinele, doar că, neașteptat, ies la iveală secretele aventurilor amoroase, iar nunta se transformă în divorț.
Un spectacol produs de Teatrul Independent INDART. Regia: Cătălin Stelian. Distribuția: Silvia Gagu, Adelina Mihalcea, Cristina Diaconescu, Alin Brancu, Emanuel Bighe. Scenografia: Bogdan Gagu
 
Preț bilet 25 lei. Acces 15:30 - 17:00. DUPĂ ACHIZIȚIONARE, ESTE NECESARĂ O REZERVARE TELEFONICĂ: 0723 196 376.
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.