Bilete Teatrul rosu Crimă la Howard Johnson - 11 mar '18, ora 20:00 - Club The Hub

Teatrul rosu Crimă la Howard Johnson

Club The Hub, București

duminică, 11 martie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

O comedie ‘criminal de bună’. Distribuţia: Marius Gîlea (actor / regizor „Soț de vânzare”, „Cuplu ideal”), Conrad Mericoffer (regizor „First date”), Alexandra Ioniță. După Ron Clark şi Sam Bobrick.

Arlene (Alexandra Ioniţă) este mai tânăra şi atrăgătoarea soţie a lui Paul Miller (Marius Gîlea), un invidid anost, liniar, corect, limitat şi insipid, dar iremediabil îndrăgostit de consoarta sa. Fire zburdalnică, pătimaşă și… plictisită, Arlene îl cucereşte pe Mitchell (Conrad Mericoffer), dentistul familiei şi devin amanţi. Îmbătaţi de amorul interzis, cei doi încep să îşi dorească libertate deplină şi plănuiesc sa îl elimine pe Paul. De aici demarează o joacă tipică de-a șoarecele și pisica, în care nu mai este clar cine este călău și cine este victimă.

DUPĂ ACHIZIȚIONARE, ESTE NECESARĂ O REZERVARE TELEFONICĂ: 0723 196 376.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.