Bilete Teatrul InDArt: Amanta de la Pranz - 4 mar '18, ora 20:00 - Quantic

Teatrul InDArt: Amanta de la Pranz

Quantic, București

duminică, 4 martie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

"Amanta de la pranz" este o comedie despre iubire, lupta si moralitate, ca o salata de vara romantica intr-o iarna rece.

Povestea incepe cand Oliver, consilier de mariaj si scriitor afla ca sotia lui are o aventura, chiar de la sotia amantului, Carrie. Olivier si Carrie pun la cale un scenariu pentru a-si recastiga sotia/sotul inapoi.
Spectacolul este o comedie romantica plina de momente savuroase care aduce in prim plan "lucrurile importante" dintr-un cuplu, o analiza fina a relatiei dintre sot si sotie intr-un punct culminant al casatoriei.
Ramane sa descoperiti daca planul celor doi reuseste sau cad victime propriei farse.

Regie: Bogdan Gagu
Distributia: Silvia Gagu, Cristian Mardare, Corina Ivanov, Eduard Bot, Razvan Raduta
Muzica: Daniel Simion

În fiecare Duminică vă invităm la CINĂ și TEATRU - de la ora 18:00 puteți alege din meniurile special pregătite: asiatic, mediteranean sau românesc. În fiecare săptămână un meniu diferit.

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.