Bilete Teatrul Coquette: "Valsul Hazardului" - 26 mai '18, ora 20:00 - Teatrul Coquette

Teatrul Coquette: "Valsul Hazardului"

Teatrul Coquette, București

sâmbătă, 26 mai '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Un spectacol ca o spumă de șampanie.

Personajele trec ca într-un dans nebun de la seducție la furie, de la disperare la extaz, de la dragoste la ură. Totul este ca un joc ale cărui atuuri sunt replicile și a cărui miză crește cu fiecare minut. Finalul aduce o răsturnare de situație total neașteptată.

O femeie face un accident cu mașina și ajunge să răspundă în fața unui Înger, care- i punctează fiecare răspuns. Uneori, oamenii ajung în situații cel putin ciudate. Balanța înclină nehotărâtă între rațional și irațional, între iubiri adevărate și disperări de moment și lista va continua . Ar trebui adăugat și faptul că balanța nu înclină singură, ci este ajutată de domnul Înger. Spectacolul încearcă să-i reamintească spectatorului de existența continuă a comicului în orice situație, să îl provoace să reflecteze și asupra dualității deciziilor sale. Veți întâlni un personaj pe cât de simpatic pe atât de iritant. 

Cu: Ruxandra Bălașu și Mihai Căpățînă

Regia: Ingrid Bonța

Scenografia: Daniel Divrician

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.