Bilete Teatrul Coquette: "Prostia Omeneasca" PREMIERA - 1 iun '18, ora 11:00 - Teatrul Coquette

Teatrul Coquette: "Prostia Omeneasca" PREMIERA

Teatrul Coquette, București

vineri, 1 iunie '18, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Celebra poveste de Ion Creangă s-a conturat într-un spectacol plin de umor, și năzdrăvănii. Când inteligența lipsește cu desăvârșire la unii, își face loc năstrușnicia la alții.Spectacolul este plin de umor, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Copii vor învăța că inteligența este una dintre puținele trăsături sau daruri pe care le are omul din naștere, care trebuie cultivată. Vom vedea că povara prostiei este una dintre cele mai grele de dus.

Dupa ce nevasta și soacra încep să plângă că va muri copilul în urma unui accident, și anume ca îi va cădea drobul de sare în cap, ce îi rămâne sărmanului soț de făcut? Hotărăște să plece în lume, cu făgăduința că se va întoarce, dacă va întâlni în călătoria sa celpuțin un caz, care să întreacă prostia celor două femei cu care trebuie să se confrunte. Oare se va în toarce acasă? O poveste cu haz și tâlc la care vă așteptăm cu drag.

Distribuție:  Iulia Carnaru, Florin Galan și Ingrid Bonța

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.