Bilete Teatrul Coquette: "Printesa si bobul de mazare" - 30 sep '18, ora 11:00 - Teatrul Coquette

Teatrul Coquette: "Printesa si bobul de mazare"

Teatrul Coquette, București

duminică, 30 septembrie '18, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Teatrul Coquette va invita la Prințesa și bobul de mazăre . Spectacolul este pus în scenă după frumosul basm scris de H.C. Andersen, cu un umor adecvat copiilor.

Prințul (puțin mofturos, fie vorba între noi) trebuie convins să se căsătorească pentru binele împărăției. Cum își găsește prințul perechea, dacă el nici nu vrea să audă de însurătoare? Se pare că nici una dintre prințese nu este cea potrivită, pentru că el își dorește o prințesă adevărată. Cum se poate dovedi că o prințesă este prințesă adevărată? 
Se întâmplă însă un șir întreg de coincidențe, care fac ca într-o seară, pe furtună, la poarta palatului să bată o frumoasă fată. Să fie ea oare cea aleasă? La ce probe este supusă? Vom vedea dacă împărăteasa va reuși să ridice blestemul ursitoarei asupra prințului. 
Un spectacol care readuce în prim plan unul dintre frumoasele basme ale copilăriei. Îi invităm pe copiii de toate vârstele să se bucure de el!


Distribuție: Ruxandra Bălașu, Mihai Căpățînă si Ingrid Bonța
Scenografia: Daniel Divrician

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.