Bilete Teatrul Coquette: Muzicantii din Bremen - 7 oct '18, ora 11:00 - Teatrul Coquette

Teatrul Coquette: Muzicantii din Bremen

Teatrul Coquette, București

duminică, 7 octombrie '18, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Povestea noastra este dramatizarea basmului cu acelasi tilu al Fratilor Grimm.

Un măgaruș, un cățel, o pisica si un cocoș se aduna ca tovarasi de drum si ca viitori muzicanti pentru calatoria spre Bremen, orasul in care pot fi liberi, si in care isi pot petrece batranetile intr-un mod artistic.Cei patru eroi pleaca de acasa pentru ca stapanii lor vor sa scape de ei, si astfel, tovarasii de suferinta pleaca impreuna. Pe drum insa, gasesc o casa, locuita de niste hoti. Ce se va intampla cu simpaticii nostri prieteni? Dar cu simpaticii hoti?

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.