Bilete Teatrul Coquette: Mostenirea - 26 ian '18, ora 20:00 - Teatrul Coquette

Teatrul Coquette: Mostenirea

Teatrul Coquette, București

vineri, 26 ianuarie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Olga Delia Mateescu este „moștenitoarea” de la Teatrul Coquette. Mireille Petit, o femeie trecută de prima tinerețe, dar plină de farmec își îndeplinește visul de o viață, acela de a locui în Paris și a fi cetățean francez. Ce a sacrificat ea pentru acest vis? A devenit captivă în propriul vis, fără a mai exista cale de scăpare și e ca și o pasăre într-o colivie de aur.

În urma unei călătorii în Martinica, în care a avut loc un „accident”, o sora se substituie celeilalte, mizând pe asemănarea fizică dintre ele. De aici încep să apară pericolele de a fi descoperită și acum trecutul secret al surorii o ia prin surprindere, punând-o în situații care mai de care mai dificile. Ea ține un jurnal video pentru a-și alina singurătatea. Cui i se poate destăinui? 
„Moștenirea” de Lucia Verona este un spectacol plin de surprize și mister, elegant, o combinație între comedie, drama și mister, un spectacol cu gust de șampanie. În ce constă moștenirea? Cine, ce și de la cine moștenește? 
„Moștenirea” a apărut ca text în volumul „Călătoarea și Shakespeare”, volum distins cu Premiul pentru Dramaturgie al Asociației Scriitorilor. 

Cu: Olga Delia Mateescu 
Scenografia: Daniel Divrician
Regia: Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau [email protected]
www.teatrulcoquette.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.