Bilete Teatrul Coquette: "Magnolii si cianura" - 9 mar '18, ora 20:00 - Teatrul Coquette

Teatrul Coquette: "Magnolii si cianura"

Teatrul Coquette, București

vineri, 9 martie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

O comedie polițistă, un spectacol labirint dar nu unul spatial ci unul cu ițe și ațe încurcate. Cine sunt suspecții? Cine este criminalul? Care sunt indiciile?

Teatrul Coquette vă propune o mică incursiune în lumea misterelor. Cineva raportează găsirea unui cadavru, care dispare brusc până la venirea poliției. O fi fost o simplă farsă? O fi unul dintre cazurile care raman nerezolvate? Un mic indiciu: sunt implicate persoane sus-puse, ceea ce face acest caz și mai special și mai delicat. Încă un indiciu: un eveniment trecut este dezgropat. Se deschide dulapul din care mai cade câte un schelet. 
Cu: Monica Petcu, Gabriela Niță, Alexandru Mandu și Orodel Olaru

Regia: Ingrid Bonța 

Scenografia: Daniel Divrician


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.