Bilete Teatrul Coquette: "Hainele cele noi ale Imparatului" - 24 feb '19, ora 11:00 - Teatrul Coquette

Teatrul Coquette: "Hainele cele noi ale Imparatului"

Teatrul Coquette, București

duminică, 24 februarie '19, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Celebra poveste de Hans Christian Andersen a dat nastere unui spectacol plin de umor și invataminte.

O poveste despre mandrie, linguseala, minciuna si adevar spusa cu maiestrie de Teatrul Coquette. Cand mandria este alimentata in mod constant, aceasta se dezvolta in prostie.  Escrocii au in asta o mare participare. Linguseala se claseaza astfel in topul celor mai rele lucruri. Povestea cu o morala clara este construita pe placul celor mici, dar si pe al celor mari.

Imparatul isi doreste mereu sa fie cel mai adorat in toata imparatia, dar din pacate nu prea stie cum sa obtina iubirea tuturor supusilor. De aceea incepe sa creada ca prin aparitia lui in public in haine care mai de care mai frumoase, sau mai sclipitoare reuseste sa-si cucereasca poporul, care nu-si doreste alceva decat un imparat bun, drept si intelept.

Oare va reusi imparatul sa se faca placut in adevaratul sens de catre popor? Cum isi va invata lectia? O poveste cu haz, cu rasturnari de situatie si cu talc, la care Teatrul Coquette va asteapta cu drag.

Distribuție:  Ruxandra Balasu, Mihai Capatina, Gabriel Costan și Ingrid Bonța

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.