Bilete Teatru pentru copii LumiLand - 3 mar '19 - The Ace

Teatru pentru copii LumiLand

The Ace, București

duminică, 3 martie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Auzim tot mai des în ultimii ani părinți și profesori care se plâng că interesul copiilor pentru lectură este din ce în ce mai scăzut și că ei își îndreaptă atenția mai mult spre tehnologie.

Teatrul pentru copii LumiLand își propune să trezească interesul celor mici pentru pentru lectură cu ajutorul serialului A fost odată ca niciodată!, alcătuit din 5 episoade care, deși aduc în scenă povesti și personaje cunoscute: (Aladin și Duhul; Albă ca Zăpada și Regina; Peter Pan și Tinkerbell; Frumoasa și Bestia; Ana și Olaf) vor avea un alt fir epic datorită imaginației și fanteziei.

Protagoniștii acestui serial: Lumi, Săltăreața și Aventurel, pătrund în lumea poveștilor și descoperă adevăratele valori având parte de nenumărate aventuri pline de magie.

Dacă doriți să ne însoțiți în această minunată și fantastică lume a poveștilor, vă așteptăm cu drag și vă garantăm că veți petrece împreună cu personajele voastre preferate clipe de neuitat.

Rezervari: 0744 843 223 (zilnic intre 12:00 si 20:00)

Daca nu reusiti sa ne contactati telefonic puteti si online https://theace.ro/rezerva

Lipscani 78 - Centrul vechi

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea:Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.