Bilete Teatralis: Un Barbat si Mai Multe Femei - Lupeni - 27 nov '17, ora 17:00 - Palatul Cultural

Teatralis: Un Barbat si Mai Multe Femei - Lupeni

Palatul Cultural, Lupeni

luni, 27 noiembrie '17, ora 17:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

TEATRALIS, Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” și Consiliul Judetean Hunedoara vă invită luni, 27 noiembrie, de la ora 17:00 în Lupeni la Palatul Cultural Lupeni, la Piesa de teatru - Un Barbat Si Mai Multe Femei cu Magda Catone și Claudiu Bleont, care sarbatoresc 35 de ani de teatru!

AFTER SHOW "ACTOR-PROMOTOR" DIALOGURI CU ACTORII

Povestea a început în urmă cu aproximativ treizeci si cinci de ani, când Magda şi Claudiu s-au cunoscut pe un şantier din Bucureşti, ajutând la construirea unui nou bloc din Militari, clădire care va fi mărturie a unei lungi şi frumoase prietenii. S-au reîntâlnit la facultatea de teatru, amândoi debutând la Teatrul de Comedie în anii de studenţie. După absolvire, s-au îndreptat spre Teatrul din Petroşani, teatru în care s-a născut pentru prima oară un spectacol ce dăinuie şi astăzi, ca mărturie vie a legăturii dintre ei – Un bărbat şi mai multe femei.

Piesa abordează, într-o manieră comică, eternul conflict dintre bărbat şi femeie, bazat pe lupta pentru supremaţie în relaţiile de cuplu. Care sunt şansele unui bărbat timid în faţa uneia sau mai multor femei, care, prin diverse forme de abordare, reuşesc să-şi atingă scopul?


Este un spectacol care aduce zambetul pe buze şi ne face să ne întrebăm: Până la urmă, cine conduce? Bărbatul sau femeia?

Sinopsis:
Acțiunea piesei de teatru ,,Un bărbat și mai multe femei” îl plasează pe Gavrunski, personaj interpretat de Claudiu Bleonț, ca victimă timidă a sistemului birocratic, atunci când i se cere o adeverinţă pentru permisul de conducere de amator, o clauză absurdă şi aproape imposibil. Pe parcursul piesei Gavrunski trece de la anxietate la extaz, de la ură la iubire, de la teamă la pasiune, toate aceste trăiri fiind trezite de o singură femeie ce întruchipează nici mai mult nici mai puțin de opt tipologii.


Magda Catone interpretează pe rând, femeia resemnată (soţia), femeia isterică şi acuzatoare (medicul psihiatru), femeia ipohondră (angajata de la resurse umane), femeia bărbat (călătoarea din tren), femeia poet (colega de sanatoriu) şi încă alte trei tipologii clasice.


Spectacolul antrenează publicul într-un amalgam de stări contrarii și ridică întrebarea celebrului Cărărescu ,,de ce iubim femeile”.

BILET: Categoria I 30 lei / Categoria 2 - 25 lei | Informații și Rezervări la Agenția de Bilete Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” sau la telefon 0729.053.799 / 0727.337.614 / 0729.077.662
Palatul Cultural Lupeni, Lupeni, Hunedoara, Romania

Biletele se pot cumpăra în format fizic în toată țara din magazinele Flanco, magazinul Muzica, de la stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), din magazinele UMAN, Senia și IQ BOX, din agențiile Perfect Tour, de la Hard Rock Cafe, Berăria H, Cafe Deko, Club Quantic, Club Vintage și Expirat Halele Carol (între orele 18:00-22:00 (în zilele de funcționare)) și de pe cele 1500 de automate self-serving ZebraPay