Bilete Teatralis: OUA Congelate - Bucuresti - 5 dec '17, ora 20:00 - ARCUB

Teatralis: OUA Congelate - Bucuresti

ARCUB, București

marți, 5 decembrie '17, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

TEATRALIS si ARCUB va invita marti, 5 decembrie , de la ora 20:00 la piesa de teatru - Oua Congelate, cu Maria Radu, Ana Odagiu, Nicu Banea și Adriana Titieni. Regia: Anca Maria Colteanu.


Spectacolul e o comedie contemporana, spumoasa, in patru personaje, in care se dezbat subiecte de actualitate – de la stirile de la televizor, la maternitate si complicatiile fertilizarii in vitro.

Pe cursa Barcelona – București se intalnesc trei Marii la trei varste care au in comun dragostea pentru Spania, un sentiment profund romanesc si dorinta de a fi mame. Ele transforma avionul intr-un spatiu casnic in care dezbat cele mai intime probleme la care martor fara voie e stewardul ce intra la randul lui in colimatorul femeilor. Spectacolul e o explozie de situatii comice in care neputem regasi cu usurinta.


OUĂ CONGELATE” e un spectacol de teatru independent care a avut premiera in 6 Martie 2016 si este promovat de TEATRALIS.

Pretul biletului - 50 lei | 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.