Bilete Teatralis: Eu dau BANU', eu dau ora exacta - Mangalia - 26 nov '17, ora 18:00 - Casa de Cultura Mangalia

Teatralis: Eu dau BANU', eu dau ora exacta - Mangalia

Casa de Cultura Mangalia, Mangalia

duminică, 26 noiembrie '17, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

TEATRALIS și Teatrul Principal vă invită duminica , 26 Noiembrie, de la ora 18:00 la Casa de Cultura Mangalia să vizionați piesa de teatru Eu Dau Banu Eu Dau Ora Exacta, o comedia cu aromă politică de Nicole Dutu.

Distribuția: CARMEN TĂNASE, ION IONUȚ CIOCIA, VICTOR VURTEJANU, MARIA RADU / RĂDIȚA ROSU, SILVIA STANCIU, IRINA CARAMIZARU POPESCU / CĂLINA EPURAN, RĂZVAN BĂNICĂ și GABRIEL FĂTU.

O comedie politica intitulata sugestiv: EU DAU BANU', EU DAU ORA EXACTA!
Vartejul creat de actori, in piesa scrisa de Nicole Dutu, aflati sub bagheta regizorala a lui Razvan Oprea, se constituie intr-o minutioasa radiografie a societatii romanesti post-decembriste.
Plina de satira si umor, punctata de accente dramatice, noua premiera este o extraordinara comedie in care sunt luate la "misto" tertipurile politice de astazi.
Vino sa afli ce e in spatele cortinei politice, cum se fac aliantele, cum se fac majoritatile, cine imparte functii si cum poti obtine posturi in Guvern....
Desi pare ca tara asta nu se mai face bine, de cele mai multe ori rasul e cel mai bun medicament!

Parteneri #TEATRALIS:
- Aktis Tipografie Ambalaje - www.aktis.com.ro
- Arômes Noirs - www.aromes-noirs.com
- eHaiHui.net - Around The World - www.eHaiHui.net
- MyPR - www.MyPR.ro
- McNiNO.ro - www.McNino.ro
- DJ Reck - www.DJReck.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.