Bilete TE OBLIGó: AMUSEă-te! – muzică live şi improvizaţie - 3 nov '17, ora 20:00 - Teatrul Excelsior

TE OBLIGó: AMUSEă-te! – muzică live şi improvizaţie

Teatrul Excelsior, București

vineri, 3 noiembrie '17, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 3 noiembrie muzica şi improvizaţia se întâlnesc într-un concept curajos şi inovator pe scena Cinema Pro! Reuniţi sub numele “TE OBLIGó: AMUSEă-te!” fetele din MUSE Quartet şi băieţii de la Obligó te aşteaptă la un show total, fără scenariu ori regie!

Este prima data cand o trupa de improvizatie si un quartet IMPROVIZEAZA pe aceiasi scena.
Un eveniment unic, in care spontaneitatea actorilor va fi dublata de un sunet inteligent. Publicul o sa aiba parte de un show total!
Prin acest spectacol facem level-up in entertainmentul romanesc! Ne vedem pe 3 Noiembrie la Cinema Pro!

Despre Obligó

Trupa de improvizaţie Obligó face spectacole de succes, în spaţii convenţionale dar şi neconvenţionale.

"De peste 8 ani si un mileniu de spectacole, rutina se poate instala foarte usor. Din fericire publicul constant pe care l-am avut de-a lungul timpului, a reusit sa ne faca mereu sa cautam altceva, altfel, in afara zonei de confort! Sa oferim un pic mai mult decat un spectacol de improvizatie! Sa facem show total!

Am experimentat intalnirea cu spectatorii in toate locurile si circumstantele in care viata permite un spectacol! Cu cresterea experientei, scad emotiile. De aceea am zis sa mai pompam niste adrenalina si de abia asteptam show-ul cu fetele de la MUSE! Avem emotii foarte mari! Nu am mai facut asta! Nu o sa avem regie! nici scenariu! Ce o sa se intample?
Fetele canta, noi jucam!
Nu stim! Improvizam!"

https://www.youtube.com/watch? v=URadnAVgds4&feature=youtu.be

Muse Quartet cauta mereu Altfelul!
Fetele nu tin cont de limite si isi exercita talentul si capacitatile instrumentelor clasice si in alte genuri muzicale, prezentand in concerte noi si noi nuante ale muzicii cinematice, pop si rock.
Cvartetul a avut numeroase proiecte si colaborari atat in tara cat si in strainatate alaturi de artisti de renume precum: Akua Naru , C.T.C.,Golan, Smiley, Alexandrina Hristov, Alexandra Uşurelu, byron, VUNK, Andrei Tudor Band, Aeon Blank, Tomma Alistar ori Silent Strike.
Componenţa cvartetului este: Alina Horez - Vioara I, Nicoleta Petre - Vioara II, Maria Coltatu – Viola, Corina Ciuplea – Cello.

https://youtu.be/FycVtCvY1IU

https://youtu.be/D8Aqs8DQXDs


Pentru “TE OBLIGó: AMUSEă-te!” sunt în vânzare bilete la preţul de 40 de lei, în presale şi 80 de lei la intrare, în ziua spectacolului. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.