Bilete Șuie Paparude / Expirat / 31.01 - 31 ian '18, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Șuie Paparude / Expirat / 31.01

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 31 ianuarie '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Bași care distrug bretele și fac coafuri gratis. Est. 1993. Șuie Paparude vin la Expirat pe 31 ianuarie.

Şuie Paparude s-a înfiinţat acum două decenii, într-o formulă cu cinci membri, printre care un basist (Mihai Dobre - Dobrică) şi un clapetist (Mihai Câmpineanu - Michi), abordând la vremea respectivă un stil alternative / new-wave, inspirat de epoca New Order.

Din 1994 încolo, rămasă doar în formula Michi / Dobrică, Şuie Paparude îşi începe adevărata ascensiune. Un drum de vreo 20 de ani care are să-i poarte prin nouă materiale de studio, colaborări cu nume de seamă de pe scena românească: DJ Vasile, DJ Niki4, Junkyard sau Bean (actualul solist), concerte cam unde vezi cu ochii, de la cluburi şi festivaluri la pieţe şi stadioane, în ţară sau peste graniţe, numeroase premii şi întâmplări cât pentru istoria a trei trupe la un loc.

De curând au lansat un nou videoclip la piesa „Omul de Gheață” - https://youtu.be/wLqXA0-ELhg

http://www.suiepaparude.ro

https://www.youtube.com/suiepaparudeofficial

Warm-up:

Seb

https://www.soundcloud.com/sebtheinfamous

After:

NotSoCommonDJ

RSVP: https://www.facebook.com/events/2059640200938816

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.