Bilete Suceava: Nat Osborne + Mike Parker New York Duo - 1 mai, ora 19:00 - Restaurant Bradet

Suceava: Nat Osborne + Mike Parker New York Duo

Restaurant Bradet, Suceava

miercuri, 1 mai, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Propunem o seară de 1 Mai plină de rafinament și pasiune pentru jazz.
Vă invităm să vă alăturați nouă în Grădina de Vară Brădet din Suceava, unde EDEN FUNDAȚIA, alături de Winederful și Restaurantul Brădet, prezintă un eveniment muzical de excepție. Nat Osborn, cunoscut pentru vocea sa captivantă și pentru abilitățile sale la chitară, și Mike Parker, maestru al contrabasului, doi muzicieni remarcabili din New York, vor oferi un concert memorabil.

Acești doi artiști talentați vor aduce în Grădina de vară Brădet o atmosferă vibrantă și plină de viață, însoțită de preparate culinare tradiționale și băuturi specifice zilei de 1 Mai. Vă puteți bucura de delicii precum micii și proțapul, preparate la grătar, alături de o selecție de vinuri rafinate propuse de WINEDERFUL. Un eveniment care îmbină muzica de calitate cu bucatele alese și atmosfera plină de farmec a Grădinii de Vară Brădet. Nu ratați această ocazie unică de a vă delecta simțurile și de a vă bucura de magia jazzului într-un cadru deosebit!
Așadar, rezervă-ți locul și pregătește-te pentru o seară magică în care muzica de calitate și gusturile autentice se întâlnesc într-un cadru de neuitat în Grădina de vară Brădet din Suceava!
*Bilete disponibile la Magazinul WINEDERFUL (Complex Bucovina), pe iabilet.ro, precum și la intrarea evenimentului.
*Rezervări – tel. 0740 648 416