Bilete Ștefan Bănică - “Te iubesc, femeie!” - 2 mar '18, ora 19:30 - Sala Polivalenta

Ștefan Bănică - “Te iubesc, femeie!”

Sala Polivalenta, Piatra-Neamt

vineri, 2 martie '18, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ștefan Bănică revine la Piatra Neamț, unde va susține emoționantul concert “Te iubesc, femeie!”, dedicat în mod special doamnelor și domnișoarelor, în luna lor de grație!

Concertul va avea loc vineri, 2 martie, la Sala Polivalentă din Piatra Neamț, de la ora 19.30.

Va fi un eveniment de suflet, unde Ștefan va crea o atmosferă caldă și emoționantă, prin interpretarea celor mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul său, lansate de-a lungul carierei sale de peste 25 de ani.

Dacă vrei să petreci o seară cu adevărat specială, vino împreună cu cei dragi la concertul Ștefan Bănică - “Te iubesc, femeie!”

Biletele se vor epuiza repede, așa că nu mai aștepta!
Categoria I - 100 lei
Categoria II - 80 lei
Categoria III - 60 lei
Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.