Bilete Stefan Banica – Concert Extraordinar de Craciun 2017 - 16 dec '17, ora 20:30 - Sala Palatului

Stefan Banica – Concert Extraordinar de Craciun 2017

Sala Palatului, București

sâmbătă, 16 decembrie '17, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Stefan Banica continua traditia concertelor sale extraordinare de Craciun, pentru al saisprezecelea an consecutiv, cea mai longeviva productie muzicala din Romania.

Concertele din acest an vor avea loc pe 15 & 16 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului.

Stefan Banica este singurul artist roman care se impune de 16 ani incoace cu una dintre cele mai mari si complexe productii muzicale din Romania, devenita traditie - Concertele Extraordinare de Craciun. Concertul de Craciun are in spate o echipa de peste 150 de oameni, o munca sustinuta ce incepe cu cel putin sase luni inaintea evenimentelor din decembrie. O productie grandioasa care a devenit un adevarat reper in showbiz-ul romanesc si care a deschis drumuri si pentru alti artisti romani. 
Performanta lui Stefan Banica este cu atat mai mare cu cat, dupa cincisprezece ani neintrerupti de concerte de Craciun, sustine in continuare cel mai mare numar de concerte la Sala Palatului in fiecare an si vinde cele mai multe bilete la show-urile sale de Craciun, spectacolele desfasurandu-se, an de an, cu casa inchisa.

In Concertele de Craciun din acest an se vor regasi atat hiturile lansate de-a lungul anilor de Stefan Banica, cat si piese noi, care vor aparea la inceputul acestei toamne pe un nou material discografic – “Picat din Luna” – album ce va purta semnatura inconfundabila a lui Stefan Banica si care va contine multe cantece noi si colaborari neasteptate.


Concertele de Craciun vor fi precedate de un turneu national de amploare, in perioada 23 octombrie – 9 noiembrie, care va promova noul album “Picat din Luna” si va cuprinde 11 orase din Romania: Pitesti, Craiova, Timisoara, Oradea, Ramnicu Valcea, Brasov, Ploiesti, Constanta, Galati, Bacau, Buzau. Turneul se va termina la Chisinau pe 9 noiembrie.

Stefan Banica este un artist complet, ce a atins recorduri de neegalat in cariera sa de peste 30 de ani in muzica, teatru, film si televiziune. Show-urile sale, ce-i poarta amprenta inconfundabila, sunt unice in intreg showbiz-ul romanesc.

Mai multe detalii despre noul album Stefan Banica – “Picat din Luna”, despre turneul national, concertele de Craciun si multe altele, puteti gasi aici:

https://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial

https://www.instagram.com/stefanbanica.official

https://www.stefanbanica.ro 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.