Bilete Stand Up Magic Show cu Paul Lungu & Cristina Strecopitov - 17 feb '19, ora 20:30 - Restaurant Cabana

Stand Up Magic Show cu Paul Lungu & Cristina Strecopitov

Restaurant Cabana, București

duminică, 17 februarie '19, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Duminica 17 februarie 2019, de la ora 20:30, va invitam la un super show de Stand-up si Magie cu Paul Lungu & Cristina Strecopitov numai la Restaurantul Cabana.

Paul Lungu este un magician inedit, comic şi original, multiplu premiat international cu mii de spectacole la activ. Prestaţiile sale l-au adus la un pas de marele premiu în emisiunea iUmor, iar canalul său de YouTube TOP OPT, primeşte sute de mii de vizualizări săptămânal! Stilul, atitudinea si experienţa în divertisment, îl fac unul dintre cei mai captivanţi entertaineri romani!

Cristina este considerata de media prima femeie magician din Romania. Odata intrata in lumea iluzionismului, i-a placut atat de mult, incat si-a dorit sa devina si ea iluzionist. Intr-o lume in care femeile magician se numara pe degete, Cristina si-a pus toata ambitia si entuziasmul pentru a distruge prejudecati si pentru a deveni prima femeie magician din Romania. A ales sa se specializeze in magia de scena si abordeaza in spectacolele sale si stilurile close-up (magie de aproape, trucuri cu carti, monede, etc.), mentalism si perceptia extrasenzoriala ESP.

Bilete 28 lei
Rezervari 0770388045 / 0733376526

Dupa achizitionarea biletului va rugam sa sunati la restaurant pentru rezervarea mesei dorite.

Dacă vii cu mai mulți prieteni și ați luat bilete online separat, menționați că vreți să fiți așezați la aceeași masă.

http://www.cabanarestaurant.ro/
http://www.stand-up-comedy.ro/

Atentie !

Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.

Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane.


Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.