Bilete Stand-Up cu Doina Și Tiberiu - 26 nov '17, ora 20:00 - Casa de Cultura Mihai Eminescu

Stand-Up cu Doina Și Tiberiu

Casa de Cultura Mihai Eminescu, Targu Mures

duminică, 26 noiembrie '17, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Doina Teodoru. Unii spun că este o scorpie. Alții spun că este o fată care îsi joacă bine rolul

Unii spun că au cunoscut-o si este foarte periculoasă. Alții chiar au cunoscut-o si stiu exact cum este ea. Unii spun că e doar o actriță bună. Alții spun că nu e o actriță bună. Spun că e cea mai bună. Unii sunt de părere că nu se descurcă pe scenă si nu înțeleg de ce e atât de admirată. Alții spun că e desăvârsită si nu-si pot dezlipi ochii de la ea. Nimeni nu e perfect. Nici Doina. Singurul lucru important este că toată lumea vorbeste despre ea…

 

Tiberiu Popovici este, la doar 33 de ani, unul din veteranii stand-up comedy-ului romanesc. A debutat in 2005, cand acest gen de spectacol se practica intr-un singur club in toata tara si a acumulat de atunci mai mult timp de scena decat o traseista nimfomana care face ore suplimentare ca sa-si deschida propria parcare de TIR-uri. Merita investitia!

Centrul Cultural Mihai Eminescu
Str. Nicolae Grigorescu, Nr. 19, Tg. Mures

26 Noiembrie, ora 20:00

Informații și rezervări: 0744 993 350

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.