Bilete Stand Up Comedy Night cu Nae Nicolae, Cristian Manolescu & Cristi Priza - 21 feb '19, ora 20:30 - Restaurant Cabana

Stand Up Comedy Night cu Nae Nicolae, Cristian Manolescu & Cristi Priza

Restaurant Cabana, București

joi, 21 februarie '19, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Joi 21 februarie, de la ora 20:30, va invitam la o seara de Stand-up Comedy cu Nae Nicolae, Cristian Manolescu & Cristi Priza numai la Restaurantul Cabana.
Nae Nicolae a făcut senzatie in emisiunea iUmor, unde a reusit sa convinga o tara intreaga sa-i dea un Like! Datorita stilului sau unic, Nae s-a făcut repede remarcat, reusind sa devina un nou "must see" al stand-upului romanesc.

Cristian Manolescu este primul comediant care a starnit controverse la iUmor, Bendeac schimbandu-si votul. Cheloo a marturisit: "Ne-ai debusolat! Ne-am pierdut obisnuinta de a asculta lucruri placute, gandite si muncite!"

"Umorul e foarte subiectiv, ce i se pare unuia amuzant, altuia poate sa i se para anost" este parerea lui Cristi Priza. El este tanarul care ne monteaza zambete si ne amenajeaza stari de spirit la fiecare show de stand-up. Cu fiecare ocazie, Cristi reuseste sa faca oamenii sa rada, motiv pentru care ar alege zambetul altora in detrimentul zambetului sau.
 

Bilete 28 lei
Rezervari 0770388045 / 0733376526

Dupa achizitionarea biletului va rugam sa sunati la restaurant pentru rezervarea mesei dorite.

Dacă vii cu mai mulți prieteni și ați luat bilete online separat, menționați că vreți să fiți așezați la aceeași masă.

http://www.cabanarestaurant.ro/ 
http://www.stand-up-comedy.ro/

Atentie !

Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.

Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane.

Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis !

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.