Bilete Stand-up Comedy la TIMISOARA - 25 ian '18, ora 21:00 - The Note Pub - Locatie inchisa definitiv

Stand-up Comedy la TIMISOARA

The Note Pub - Locatie inchisa definitiv, Timisoara

joi, 25 ianuarie '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

IOANA STATE - noua senzatie a online-ului romanesc si cea mai fresh aparitie de la iUmor e cel putin la fel de amuzanta si offline.

TIBI NEURONU - cu aparitii la Romanii au Talent, iUmor si Vacanta Mare, face stand-up comedy de peste 10 ani si vine la Pitesti cu un show amuzant de sincer!

CRISTI PRIZA - finalist iUmor - 6 ani de Stand-up Comedy si nu are de gand sa se opreasca prea curand. Cristi este cel care deschide spectacolul si o face cu glume scurte si inteligente.

Rezervari: 0733 956 283
Pret bilet: 35 lei

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara