Bilete Stand UP Comedy cu Marius Gheorghiu, Doru Octavian Dumitru și Radu Pietreanu - 7 iul '18, ora 20:30 - Gradina de vara "Nae Leonard" - inchisa temporar

Stand UP Comedy cu Marius Gheorghiu, Doru Octavian Dumitru și Radu Pietreanu

Gradina de vara "Nae Leonard" - inchisa temporar, Galati

sâmbătă, 7 iulie '18, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Marius Gheorghiu care este comediantul ce a scris istorie prin curajul pe care l-a avut să protesteze dezbrăcat pe scena Românii au talent!

Arogant, sincer, șarmant, cu o carieră extraordinară în 15 ani de comedie (inclusiv trupa Spitalu'9) și peste 2000 de showuri live, Marius, fost redactor la Academia Cațavencu, prezintă un show de stand up comedy interactiv, energic și viu.

Radu Pietreanu, o legendă a umorului românesc, 35 de ani de carieră pe scene și in televiziune. Omul care a revoluționat umorul. Un spectacol in care publicul este partener de dialog. Cine reușește să stea o secundă fără să râdă primește un premiu.

Doru Octavian Dumitru este un One Man Show care imbie, prin spectacolele sale la destindere si terapie prin ras. Reuseste prin temele abordate sa ii surprinda placut pe toti cei care vin sa petreaca o seara relaxanta alaturi de el. Un om de calitate caruia ii place sa vada zambete pe fetele oamenilor si se bucura sa auda rasul publicului prezent.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.