Bilete Stand Up Comedy cu Geroge Tanase, Mane Voicu & Ana Maria Calita. - 23 feb '19, ora 21:00 - Restaurant Cabana

Stand Up Comedy cu Geroge Tanase, Mane Voicu & Ana Maria Calita.

Restaurant Cabana, București

sâmbătă, 23 februarie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sambata 23 feb 2019, de la ora 21:00, va invitam la un super show de Stand Up Comedy cu George Tanase, Mane Voicu & Ana Maria Calita numai la Restaurantul Cabana.

În anul 2016 a participat la emisiunea iUmor de pe Antena 1 și a ajuns în finală, urmând apoi să revină ca invitat special în 2018 cu un număr de stand-up în cadrul aceluiași show. Tot în același an a intrat în echipa emisiunii "În puii mei" ca actor, unde joacă alături de realizatorul Mihai Bendeac.
În urma filmulețelor sale de pe Youtube în care imită mai multe personaje din lumea showbiz-ului, a fost invitat la emisiuni tv ca: La Măruță de pe Pro tv, Sinteza zilei de pe Antena 3, Agenția VIP, Răi da' buni.
În prezent face show-uri de stand-up și filmează sketch-uri alături de alți actori ca Matei Dima sau Radu Pietreanu.

Mane Voicu este nascut in Bucuresti si este de 2 ori finalist "iUmor" , face stand-up inca de la varsta de 16 ani, iar de-a lungul timpului a obtinut si cateva premii drept confirmare pentru ceea ce face. Este castigatorul competitiei internationale de stand up comedy "FISC2013". A urcat in deschiderea tuturor comediantilor cunoscuti din Romania precum Mihai Bobonete, Catalin Bordea, Teo, Vio, Costel sau Micutu. Dupa ce volumul de glume si experienta au crescut semnificativ, a inceput sa presteze spectacole complete, invitand pe cei noi in bransa sa participe la deschiderea showurilor sale. Acum, la 24 de ani, este pregatit chiar de un One "Mane" Show. Dupa absolvirea facultatii de teatru, profeseaza doar in domeniul stand up comedy.

Ana Maria Calita este castigatoarea celui de-al patrulea sezon "iUmor"! Este din Bucuresti si a absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.Caragiale". Stand-up comedy face din pasiune, iar spectacolele ei au mare succes. Fire ambitioasa, Ana a venit pentru a doua oara in emisiune, dupa ce si in sezonul al treilea "iUmor" a ajuns tot in finala.


Bilete 33 lei
Rezervari 0770388045 / 0733376526

Dupa achizitionarea biletului va rugam sa sunati la restaurant pentru rezervarea mesei dorite.

Dacă vii cu mai mulți prieteni și ați luat bilete online separat, menționați că vreți să fiți așezați la aceeași masă.

http://www.cabanarestaurant.ro/
http://www.stand-up-comedy.ro/

Atentie !

Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.

Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.