Bilete Stand-up Comedy cu Gabriel Gherghe si Petrica Istoc @Doors Club Constanta - 17 ian '18 - Club Doors

Stand-up Comedy cu Gabriel Gherghe si Petrica Istoc @Doors Club Constanta

Club Doors, Constanta

miercuri, 17 ianuarie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Gabriel Gherghe a impresionat atât juriul iUmor, cât și publicul spectacolelor de gen. Este câştigătorul Stand Up Fest 2014 și face parte din noua generaţie a comediei.

Moldovean din Adjud, se ocupă de stand-up comedy din mai 2012 şi a avut spectacole în cele mai cunoscute cluburi de comedie din toată ţară, a urcat pe scena Deko Cafe şi Club 99, cu multe reprezentații alături de comedianţi consacraţi ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel şi Bordea. A mai avut spectacole şi în cadrul Stand-Up în The City - cel mai cunoscut turneu de profil din România, cât şi la Festivalul Internaţional de Stand Up Comedy Cluj.

Vine la Doors Club miercuri, 17 ianuarie, pe la 19:30, cu Petrică Iștoc. Ne-a promis un show de tot râsul. Și îl credem pe cuvânt.

Prețul unui bilet: 40 lei VIP si 30 lei Regular. Info și rezervări: 0763661622.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.