Bilete Stand-up Comedy cu Banciu, Mincu si Maria Popovici - 16 dec '18, ora 21:00 - Club 99

Stand-up Comedy cu Banciu, Mincu si Maria Popovici

Club 99, București

duminică, 16 decembrie '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Lume, lume, i-au trebuit Mariei Popovici 2 turnee naționale de stand-up comedy ca sa îl convingă pe Mincu să o ceara în sfârșit în căsătorie.
Sute de spectacole, cu mii de spectatori ca martori, în care s-a plans că rămâne nemăritată și în sfârșit cei doi au spus ,,Da" pentru totdeauna. Mă rog, mai mult nu a mai spus Mincu ,,Nu". Cert e că noul show ,,La bine si la rău" va călători prin țară în cel de-al 3 lea turneu cu Mincu, Maria Popovici si Banciu. Între timp cei trei au realizat o emisiune on-line de succes: ,,Razi ca prostu' ", Mincu a lansat sezonul 2 din ,,Beton!" pe Comedy Central și Maria face un super rol în serialul de comedie ,,Triplusec" de pe Pro Tv. Iar Banciu...și-a luat mașină.Club 99
 
Rezervari 0733500301

 

Accesul minorilor este interzis!

Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.
Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane si veti avea nota comuna.
Pe toata durata spectacolului va rugam sa aveti telefoanele pe silentios.
Pe toata durata spectacolului filmarea si fotografierea este strict interzisa.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.