Bilete Stand-up Comedy cu Banciu, Mincu si Maria Popovici - 7 iul '18, ora 20:00 - Mojo Club

Stand-up Comedy cu Banciu, Mincu si Maria Popovici

Mojo Club, București

sâmbătă, 7 iulie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Avem un spectacol de STAND UP COMEDY cu Mincu si Maria Popovici, castigatoarea iUmor, In deschidere Alex Banciu.

Atentie! Spectacolul incepe la ora  20:00 iar toate rezervarile se anuleaza la 19:45, astfel va rugam sa veniti la ora 19:30.

De la ora 22:30 avem karaoke. daca doriti sa ramaneti si la karaoke va rugam sa precizati acest lucru in momentul rezervarii.
Va multumim pentru înțelegere si va asteptam!

Maria Popovici și Alexandru Minculescu (Mincu) sunt doi actori tineri care urcă des pe scena comediei pentru spectacole de stand up.
Maria a câștigat a doua ediție a concursului iUmor și a rămas în istorie drept femeia pe care a lăudat-o Cheloo. În compensare Mincu a terminat ASE-ul.


Informatii utile 

Rezervari: 0737 220 220 (zilnic intre 12:00 si 20:00)
Bilet: 30 de ron

Accesul minorilor este interzis!

Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.
Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane si veti avea nota comuna.
Pe toata durata spectacolului va rugam sa aveti telefoanele pe silentios.
Pe toata durata spectacolului filmarea si fotografierea este strict interzisa.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.