Bilete STAND-UP COMEDY BUCURESTI - 24 mar '18, ora 20:30 - Copper's Pub

STAND-UP COMEDY BUCURESTI

Copper's Pub, București

sâmbătă, 24 martie '18, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Descriere: Sambata, 24 martie Copper's Pub te asteapta la un nou show de stand-up comedy sustinut de Cristian Dumitru & Friends.
Spectacolul incepe la ora 20:30
 
Marius Covache sau “țiganul ăla mustăcios de la iUmor” cum i se spune mai nou, se remarcă prin glume autoironice culese din experiențele proprii sau din aberațiile pe care i le spune prietenul lui imaginar.
 
Bogdan Zloteanu cunoscut ca şi Bobitzi, un comediant ce apartine noii generații ce îsi propune să combine în stilul lui propriu viziunea sa comică față de lumea în care traieste cu improvizatia umoristică specifică curentului bobitzienean de la sf sec 21. Pe Zloteanu l-ai putut vedea si in emisiunea Iumor unde a reusit sa ajunga pana in finala.
 
Cristian Dumitru (cel mai bun comediant care nu apare pe tv):
Este actor si practica acest gen de umor inca din anul 2003, an in care stand-up comedy-ul a inceput sa prinda aripi si in Romania. Desi nu apare pe tv cu siguranta il stii din mediul online unde este foarte activ de ani de zile. Pe langa filmuletele funny precum: “luati-o-n cur (parodie hemoroeasy); maicador, muncitori intelectuali, etc pe canalul sau de youtube poti vedea si emisiuni online precum “Mi-e foame!” sau “Farse pe bune!” Cristian se mandreste cu faptul ca este cel mai bun comediant care nu apare pe tv dar si ca are cel mai interactiv show de la noi din tara. In toti acesti ani a adus zambete pe buzele romanilor din tara cat si din strainatate. 
 
Atentie!!! Tot ce spui in timpul show-ului poate fi folosit impotriva ta!
 
*Pentru a nu pierde rezervarea va rugam sa veniti cu 30 de minute inante de ora stabilita pentru inceperea show-ului.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.