Bilete SoundArt Festival 2024 - 26-27 apr - Quantic

SoundArt Festival 2024

Quantic, București

26-27 aprilie

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

SoundArt Festival revine in 2024 cu a 5-a editie, dar si cea mai diversa de pana acum, pe 26 si 27 Aprilie in Quantic Club din Bucuresti.

Editia cu numarul 5 a festivalului SoundArt are loc pe 26 si 27 aprilie in Quantic Club din Bucuresti. DHG/Dodheimsgard (NO) si Hexvessel (FI) sunt headlineri alaturi de Earthship (GER), The Thirteenth Sun (RO), Gunshee (RO), Doomsday Astronaut (RO), Krishna (Malta) si Deaf Hombre (RO).

Abonamentele si biletele pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro:

Oferta abonament presale la 180 de lei + taxa la Vedere
Oferta bilet presale pentru 26 aprilie la 100 de lei + taxa la Vedere
Oferta bilet presale pentru 27 aprilie la 100 de lei + taxa la Vedere
Abonament la pret intreg pe 26 si 27 aprilie – 200 de lei
Bilete la pret intreg pe 26 si 27 aprilie – 120 de lei

Programul festivalului:

Vineri, 26 Aprilie
19:00 Open Doors
19:30 Krishna
20:30 Doomsday Astronaut
21:35 The 13th Sun
23:00 Dødheimsgard

Sambata, 27 Aprilie
19:00 Open Doors
19:30 Deaf Hombre
20:30 Gunshee
21:35 Earth Ship
23:00 Hexvessel

In ambele zile ale festivalului, SoundArt Festival After Party are loc incepand cu ora 00:00 in Encore Club (Splaiul Independentei Nr.311). Intrarea este libera.

Regulament SoundArt Festival

Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permis în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.

Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis în baza unui bilet valabil de acces.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.

Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).

Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.

Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condiţiile meteorologice.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.

Organizatorii SoundArt Festival declara pe aceasta cale si urmatoarele aspecte:

Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii, în calitate de Operator al Programului RO-CULTURA, a lansat în februarie apelul restrictiv pentru inițiative bilaterale - granturi de călătorie dedicat participanților la evenimentul bilateral Green Rocks! finanțat prin Granturile SEE 2014 - 2021. Soundart Festival a fost reprezentat anul trecut la seminarul de la Oslo, iar anul acesta a câștigat un grant de călătorie prin parteneriatul pe care l-a stabilit cu Desertfest Oslo. Grantul are ca scop sprijinul în vederea valorificării schimbului de experiență și a contactelor facilitate în cadrul seminarului privind sustenabilitatea și tranziția verde.

DHG/Dødheimsgard (Norvegia) – avantgarde, industrial, black metal
Adevaratul varf de lance al avangardismului norvegian vine pentru un show exclusiv in cadrul SoundArt Festival 2024. Trupa va concerta pentru prima data in Bucuresti in timp ce isi promoveaza noul album. Lansat in 2023, “Black Medium Current” surclaseaza calea trasata de mult laudatul “A Umbra Omega” din 2015 si confirma ca DHG inca se poate reinventa cu fiecare album nou.
In 2024, trupa revine cu “Black Medium Current”, album care ajunge in majoritatea top 10-urilor publicatiilor de metal internationale.


Hexvessel (Finlanda) – forest folk, psychedelic, experimental
Hexvessel este o trupa fondata de vocalistul/compozitorul britanic, Mat Kvohst McNerney odata cu relocarea sa in Finlanda, in 2009. Stilul trupei este descris ca forest folk, desi inglobeaza o sumedenie de stiluri, de la folk, americana, psihedelic, experimental sau chiar influente black metal, pe cel mai recent material. Primul album, lansat de Svart Records in 2011, a fost mentionat in presa britanica ca fiind marcant pentru stilul de occult rock care scotea capul la suprafata in acea perioada.
“Polar Veil”, noul album Hexvessel, a fost lansat in Septembrie 2023.

Earth Ship (Germania) – doom metal, sludge, stoner rock
The Thirteenth Sun (Romania) - Ambient/Progressive Metal, Romania
Gunshee (Romania) - instrumental progressive rock trio
Doomsday Astronaut (Romania) - instrumental progressive metal
Krishna (Malta) - post-metal/rock, stoner rock, doom metal
Deaf Hombre (Romania) – stoner rock


Despre SoundArt Festival
Ajuns la a 5-a editie, SoundArt este o proiectie curajoasa intr-un mediu social in care evenimentele axate pe o anumita nisa muzicala necesita munca masiva pentru a fi construite si comunicate publicului.

SOUNDART FESTIVAL nu este un festival al trupelor care canta dupa o anume reteta muzicala de succes. Te surprinde cu elemente personale, se reinventeaza in timp, e in cautare continua si nu se refera doar la muzica, ci inclusiv la alte tipuri de arta.

Obiectivul este unul extrem de clar: promovarea artelor si artistilor la nivel local, intr-un cadru muzical cu totul special. Principalul ambasador al brandului este SoundArt Festival, nume ce poarta publicul prin calatorii muzicale de calitate, aducand pe scena sa formatii alese cu sufletul.