Bilete Solstafir - The Midnight Sun: a Light in the Storm - 23 mar '19 - Kruhnen Musik Halle

Solstafir - The Midnight Sun: a Light in the Storm

Kruhnen Musik Halle, Brasov

sâmbătă, 23 martie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Solstafir va sustine inca un turneu European pentru a inchide cercul in urma lansarii “Berdreyminn” din 2017, cel de-al saselea album.

O data cu finalizarea ciclului “Otta” cand au interpretat albumul in intregime, sectiunea de orchestra cu corzi care a dat culoare anterior va fi prezenta pe scena, Solstafir dorind sa transmita compozitiilor faimoase un alt suflet.

O abordare diferita va guverna acest turneu in particular si pentru ca in lumina reflectoarelor nu va fi doar “Berdreyminn”. Inspiratia se va naste dintr-o sfera mai generoasa, o orientare catre o parte a sufelului, catre sublim invaluind pe cei prezenti cu multa emotie. O metamorfoza de la cocon pana la zborul liber catre cer.

Soarele amiezei se ridica. Exista o lumina in interiorul furtunii.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!