Bilete Smurfs Live On Stage - 15 oct '17, ora 19:00 - Sala Palatului

Smurfs Live On Stage

Sala Palatului, București

duminică, 15 octombrie '17, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Piciticutii albastri si rautaciosul Gargamel vor intarzia putin vizita in Romania, promitand ca pe 15 octombrie la Sala Palatului sa urce pe scena cu avant maxim si tot cu primavara in casute! NU E CAZUL SA FIM TRISTI, STRUMFULETII NOSTRI VOR AVEA O MICA INTARZIERE PENTRU CA E TIMPUL SA INNOIASCA HAINUTELE! SHOW-UL ESTE PROGRAMAT, IN MOD CATEGORIC, PENTRU DATA DE 15 OCTOMBRIE LA SALA PALATULUI, TOT DE LA ORA 19.00!

STRUMFII INNOIESC HAINUTELE DE SPECTACOL

 

NU E CAZUL SA FIM TRISTI, STRUMFULETII NOSTRI VOR AVEA O MICA INTARZIERE PENTRU CA E TIMPUL SA INNOIASCA HAINUTELE! SHOW-UL ESTE PROGRAMAT, IN MOD CATEGORIC, PENTRU DATA DE 15 OCTOMBRIE LA SALA PALATULUI, TOT DE LA ORA 19.00!

PORTILE EVENIMENTULUI SE VOR DESCHIDE DE LA ORA 17.45, PRIMINDU-I PE MICUTI CU SURPRIZE INCA DE LA INTRARE!

PENTRU PARINTI: SMURFS LIVE ON STAGE SUNT LA FINAL DE TURNEU IN EUROPA, ROMANIA FIIND ULTIMA TARA PE LISTA LOR PANA IN TOAMNA 2017. CU PARERE DE RAU, VA SPUNEM CA DOUA DINTRE TIRURILE CU RECUZITA STRUMFULETILOR AU FOST IMPLICATE IERI SEARA INTR-UN EVENIMENT NEPLACUT IN DRUM SPRE ROMANIA, TIMPUL FIIND EXTREM DE SCURT PENTRU CA ACESTEA SA MAI POATA FI REPARATE SI SA AJUNGA IN FORMULA COMPLETA PE 12 FEBRUARIE LA BUCURESTI.
RAMANE CA DIN TOAMNA, CAND STRUMFII FAC CALE INTOARSA PENTRU EUROPA, SA POPOSEASCA, IN SFARSIT, IN ROMANIA!

STRUMFII AU DOUA REPREZENTATII IN POLONIA AZI SI MAINE, ACESTE DOUA EVENIMENTE DESFASURANDU-SE CONFORM PROGRAMULUI. CAMIOANELE DIN ECHIPA CU NUMARUL 2 A STRUMFILOR, CEA CU ECHIPAMENTELE DESTINATE SPECTACOLULUI DIN ROMANIA, AU INTRAT IN REPARATII, NEFIIND POSIBIL CA ACESTEA SA MAI AJUNGA IN BUCURESTI. PENTRU CA EVENIMENTUL SA FI AVUT LOC TIRURILE AR FI TREBUIT SA AJUNGA VINERI, CEEA CE ESTE, DIN PACATE, IMPOSIBIL...

ASADAR, PROMITEM CA TOATA VARA PITICUTII ALBASTRI VOR FACE LEGEA IN CAPITALA! TE VEI LOVI DE EI PE STRADA SI VEI FACE POZE, TOATE PANA LA INTALNIREA DIN 15 OCTOMBRIE DE LA SALA PALATULUI.

BILETELE RAMAN LA VANZARE, NIMIC NU SE OPRESTE, NIMIC NU SE SCHIMBA!

CASTIGATORII CONCURSURILOR DE PE FACEBOOK + TOATE BILETELE ACHIZITIONATE RAMAN VALABILE CHIAR DACA SUNT CU DATA DE 12 FEBRUARIE!

PERSOANELE CARE TOTUSI NU VOR SA MAI ASTEPTE ISI POT RECUPERA BANII PE BILETE

IN PERIOADA 1 MARTIE 2017 - 1 APRILIE 2017 DE LA PUNCTELE DE UNDE LE-AU ACHIZITIONAT!

Biletele sunt pentru 2 segmente de public: parinti – adolescenti si copii!
BILET INTREG - varsta (13-99 ani)
VIP - 249 lei
Categoria 1 - 169 lei
Categoria 2 - 149 lei
Categoria 3 - 119 lei
Categoria 4 - 79 lei
BILET REDUS - varsta (3-12 ani)
VIP - 249 lei
Categoria 1 - 129 lei
Categoria 2 - 119 lei
Categoria 3 - 89 lei
Categoria 4 - 59 lei
Copii pana la 2 ani (aici intrand si copiii care nu au implinit 3 ani in ziua evenimentului) nu platesc bilet!

 IMPORTANT! Primele 300 de bilete beneficiaza de o reducere de 10 procente un bilet, astfel:

BILET INTREG - varsta (13-99 ani)
VIP - 224 lei
Categoria 1 - 152 lei
Categoria 2 - 134 lei
Categoria 3 - 107 lei
Categoria 4 - 71 lei

Bilete pentru copii - varsta (3-12 ani)
VIP - 224 lei
Categoria 1 - 116 lei
Categoria 2 - 107 lei
Categoria 3 - 80 lei
Categoria 4 - 53 lei

POVESTEA STRUMFILOR – Legenda adevarata
Intr-un Ev-Mediu imaginar, undeva prin Europa noastra, 100 de pitici albastri, cu pantaloni si bonete albe, locuiesc linistiti si fericiti in casute sapate in ciuperci multicolore. Toti au in jur de 100 de ani, mai putin unul dintre ei. Strumful glumet, strumful lenes, strumful morocanos, strumful iscusit, strumful cu ochelari, o strumfita si Marele strumf, cu barba alba si boneta rosie – inteleptul piticilor, cel mai batran dintre toti, ce a a dunat 542 de ani. Inalti de-o palma, vegetarieni, traiesc si se conduc dupa un cod moral propriu, bazat pe respectul reciproc.
De mai multe ori au incercat sa se conduca dupa legile omenesti, dar nu le-a iesit, asa ca au renuntat, ne povestesc benzidesenateromanesti.blogspot.ro.
Dusmanul si una dintre rarele prezente omenesti in universul strumfilor este vrajitorul Gargamel, cel care ii vaneaza pentru ca a citit el undeva ca pulpita de strumf serveste la fabricarea Pietrei Filozofale. Motanul sau, Azrael, e convins ca nu exista ceva mai bun pe pamant decat carnita de strumf. Multe dintre povestirile desenate cu micii omuleti albastri au ca subiect stradania vrajitorului malefic sa-i prinda, in timp ce aceştia fac tot posibilul să scape din capcanele sale si sa-l puna in situatii stanjenitoare. Iar atunci cand nu au de-a face cu Gargamel, strumfii traiesc aventuri incredibile.
Ce nu se cunostea! Cuvantul "strumf" a fost inventat de Pierre Culliford (Peyo), parintele strumfilor, la o cina cu Franquin, un alt mare desenator belgian, cand i-a cerut acestuia sa-i dea solnita si nu gasea cuvantul ("da-mi si mie... strumfita"), dupa care discutia dintre ei a continuat in limbajul simpatic: strumf. Foarte important de subliniat e ca acest “limbaj strumfesc” a constituit subiectul unui eseu foarte serios scris de marele Umberto Eco (scriitor italian, editor, filosof si semiotician), iar in anii '90 fiind editat chiar si un dicţionar franco-strumf!
Desenele animate aduc o si mai mare vizibilitate piticilor albastri, asa ca au fost comercializati si sub forma de figurine de plastic, jucarii de plus, jocuri video etc.
In 1989, se deschide – dupa modelul Disney - si un parc de distractii strumf in Franta.
Multumim benzidesenateromanesti.blogspot.ro!!

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.