Bilete Siberian Meat Grinder la Rockstadt - 31 mar '18 - Rockstadt

Siberian Meat Grinder la Rockstadt

Rockstadt, Brasov

sâmbătă, 31 martie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Direct din adancurile iadului siberian, Siberian Meat Grinder revine in Romania si va concerta pe 31 martie in club Rockstadt.

Hardcore, metal, intr-un cuvant crossover alimentat de grafitti, skateboarding si un mosh de-a dreptul barbaric. Vorbim aici de un nume cu un stil unic, combinand viteza crossover thrash cu hip hop, black metal, NYHC, stoner rock, elemente ce au creat o baza imensa de fani in toata lumea. SMG impart constant scena cu titani ai scenei metal si concerteaza intens in toata lumea, raspandind cuvantulul celui denumit drept BearTsar.

Pentru acest concert sunt disponibile doar 180 de bilete, disponibile in vanzare via Iabilet.ro si la club Rockstadt. Pretul unui bilet este de 30 de lei.


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.