Bilete Serată Machedonească: Pindu în concert la Berăria H - 22 feb '19, ora 23:30 - Beraria H

Serată Machedonească: Pindu în concert la Berăria H

Beraria H, București

vineri, 22 februarie '19, ora 23:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vineri, 22 Februarie, pe scena Berăriei H va urca formația Pindu, iar pe tine te invităm la o serată machedonească plină de energie și dans.

În decursul celor 26 de ani de existență formația Pindu a reușit să se mențină în topul preferințelor aromânilor de pretutindeni. Formația a fost înființată în anul 1989, iar în cei peste 26 de ani de activitate formația a înregistrat un număr de 23 de albume și a adus distracția pe toate scenele unde au fost invitați.

Acces: 20:00 | Show: 23:30

Biletele au prețurile:
85 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă     
55 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
40 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă

Harta categoriilor aici.

IMPORTANT:
✔ Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor.
✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.