Bilete Seminar interactiv: La o cafea cu banii și timpul tău - 30 mai '18, ora 18:00 - Kronwell

Seminar interactiv: La o cafea cu banii și timpul tău

Kronwell, Brasov

miercuri, 30 mai '18, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

CUM AR FI DACĂ AI AVEA ȘI TIMP ȘI BANI? Experimentează personal ce stă cu adevărat la baza unei vieți fericite și prospere, participând la seminarul interactiv:

LA O CAFEA CU BANII ȘI TIMPUL TĂU!

Acest seminar NU este o prelegere teoretică, ci o experiență personală care ar putea să-ți schimbe radical viața, pentru că la sfârșitul acestuia vei știi exact ce anume din tine îți sabotează eforturile de a trăi mai prosper și mai echilibrat.

Acest seminar este pentru tine dacă:

# Dorești să creezi abundență financiară în viața ta fără sacrificii și luptă
# Ești la început de drum în afacerea ta, iar obstacolele, necunoscutele și provocările te copleșesc și îți vine uneori să renunți
# Muncești fără să te oprești, iar timpul nu-ți mai ajunge
# Cheltui mai mult decât câștigi și nu poți economisi bani
# Îți plac banii dar nu înțelegi de ce îi îndepărtezi de tine în loc să îi atragi
# Vrei să testezi metode concrete, simple și eficiente pentru a avea mai mulți bani și timp în viața ta.

Numele meu este Silvana Speianu - Money Mentor & Coach și îți împărtășesc acum cum mi-a venit ideea acestui seminar interactiv despre banii și timpul tău.

Într-o frumoasă zi de primăvară, mi-am scos banii, ca de obicei, la o cafea în oraș. Ziua era una specială pentru că am ales să le arăt respectul și recunoștința mea făcându-le cadou un portofel nou-nouț pe culoarea mea preferată (și a lor): ROȘU.

Sorbind din ceașca de cafea, mi-am dat seama de un lucru:

Acum 3 ani eram și eu una din acele femei care se străduiesc din greu să se afirme și care își sacrifică timpul, sănătatea și fericirea pentru bani și carieră. Acum tot ceea ce fac este să mă bucur de viață și de banii care vin la mine și să mă bucur de rezultatele extraordinare ale clienților mei. De ce să nu dau mai departe ceea ce am învățat și experimentat eu și să ajut mai multe femei să se bucure de o viață prosperă și echilibrată?

Astfel mi-a venit ideea seminarului interactiv:

LA O CAFEA CU BANII ȘI TIMPUL TĂU!

În acest seminar interactiv de 2 ore, vei identifica cele mai profunde setări ale subconștientului și inconștientului tău care îți afectează capacitatea de a atrage bani și de a menține echilibrul în viața ta. Vei practica o metodă simplă, la îndemână și foarte eficientă de modificare a acestor setări. Mai mult, vei afla ce poți să faci mai departe pentru ca abundența financiară și echilibrul să devină o realitate în viața ta.

Ce primești la seminarul: LA O CAFEA CU BANII ȘI TIMPUL TĂU!

# Înveți să privești banii și viața în general dintr-o perspectivă altfel.
# Identifici cele mai profunde setări din subconștientul și inconștientul tău legate de bani și echilibru.
# Practici o metodă simplă de schimbare a acestor setări, iar efectele schimbării le vei simți în viața ta imediat după seminar.
# Pleci acasă cu instrucțiuni scrise despre metoda folosită în seminar, pentru a putea să o exersezi în continuare acasă și astfel să eficientizezi schimbările.
# Afli detalii despre un program eficient, demonstrat pentru eficiența sa, prin care poți să obții schimbări de durată în situația ta financiară și starea generală de bine.

Rezonezi cu cele scrise mai sus? Te aștept MIERCURI 30 MAI la Hotel Kronwell, Brașov de la ora 18.00 în sala Banqueting etajul II.

Vino la seminar să afli cum să ai mai mulți bani și mai mult timp. Iar dacă mai ai nevoie de un impuls pentru a te convinge, îți ofer gratuit din partea mea, un proces puternic din care vei înțelege ce anume te oprește în acest moment să îți crești tarifele sau salariul.

Îl poți descărca de la acest link: https://www.silvanaspeianu.coach/downloads

Mai multe detalii despre mine și munca mea pe www.silvanaspeianu.coach, facebook: Silvana Speianu - Transformational Wealth Coach

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.