Bilete Sarmalele Reci / Timpuri Noi / Semne - 4 oct '18, ora 20:00 - Quantic

Sarmalele Reci / Timpuri Noi / Semne

Quantic, București

joi, 4 octombrie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

După ce ne-au predispus la stări de bine și fapte bune, Sarmalele Reci și Timpuri Noi se întorc în data de 4 octombrie la Quantic, de data aceasta în formula electrică! Noi n-am reușit să uităm cât de frumos a fost acum 3 săptămâni, așa că vă așteptăm cu mic, cu mare la Quantic! Și mai este ceva foarte important; Trupa SemNe ne deschid seara cu niște rock-alternativ numai bun pentru o seară alături de prieteni!!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.