Bilete Să apară Moșul! Magia lui Lorenzo-Cristian îl aduce pe primul Moș Craciun la Timișoara - 5 dec '17, ora 18:00 - Sala Capitol Timisoara

Să apară Moșul! Magia lui Lorenzo-Cristian îl aduce pe primul Moș Craciun la Timișoara

Sala Capitol Timisoara, Timisoara

marți, 5 decembrie '17, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Anul acesta Moș Crăciun vine pe 5 decembrie la Timișoara? Da, știu, crezi că e imposibil.

Așa am crezut și eu, dar mi-am amintit că Sărbătorile sunt despre magie (ahaaa, deci la ce mă pricep cel mai bine!). Și m-am pus bine cu elfii, am verificat vremea din Laponia, am gândit zeci de trucuri de magie, am inventat personaje, am comunicat cu renii....până am pregătit un spectacol nou-nouț de "magie magică" (adică magia aia specifică doar sărbătorilor de iarnă). Și Moșul mi-a promis că apare! Oare chiar apare? 

M-a pus să jur că o să adun, cu mic, cu mare, sute de iubitori ai lui, care neîncetat îl așteaptă, an de an. Așa că hai și tu la Sala Capitol de la Filarmonica Banatul și ajută-mă să îl fac să apară! Fiecare are rolul lui în spectacol, de la copilul de grădiniță, până la adultul plin de griji, sau bunicul iubitor de nepoți. Nu stricăm farmecul și venim, da?

Începem la ora 18:00, ne încălzim un pic, și purcedem la drum. Timp de o 90 de minute, o să simți că e cursa vieții tale: personaje care apar-dispar se vor perinda în jurul tău, trucuri de magie și iluzionism te vor face să te simți pe tărâm magic, iar în permanentă vei sta cu sufletul la gură: "Oare apare?" Aflăm împreună, pe 5 decembrie, că doar nu credeți că eu știu.

Dar ceva știu sigur: un copil din toată sala își va vedea visul cu ochii. Va primi de la Moș Crăciun cadoul pe care și-l dorește! Trebuie doar să intri pe www.lorenzo-cristian.ro si să îți spui dorința: …….. Cred că te-am convins că ai un rol important în această iarnă, așa că nu ai decât să îți iei bilet la "Să apară Moșul!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.