Bilete Royal Opera House: LA BOHEME – PUCCINI - 8 oct '17, ora 16:00 - Happy Cinema

Royal Opera House: LA BOHEME – PUCCINI

Happy Cinema, București

duminică, 8 octombrie '17, ora 16:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Happy Cinema București prezintă stagiunea The Royal Opera House 2017/18. Peste 1500 de cinematografe din peste 40 de țări vor încânta audiențele în sala de cinema cu stagiunea Royal Opera House. Printre acestea, Happy Cinema București, va transmite prin satelit o selecție cu cele mai iubite spectacole din repertoriul clasic “The Royal Opera” și “The Royal Ballet”, cu numeroase staruri de operă și balet.

Opera pasionala a lui Puccini este condusa de Antonio Pappano si are o distributie tanara superba, printre care si Nicole Car, Michael Fabiano si Mariusz Kwiecien, intr-o noua productie de Richard Jones.

Cand Rodolfo, un poet fara nici un ban, o intalneste pe Mimi, o croitoreasa, acestia se indragostesc instantaneu. Dar fericirea lor este amenintata atunci cand Rodolfo afla ca Mimi este grav bolnava. Reputatul regizor Richard Jones (Boris Godunov, Il Trittico) conduce noua productie a lui Puccini – La Boheme.

Opera se axeaza pe viata grea a unui grup de tineri artisti ca isi duc existenta la marginea boemului Paris. Jones aduce perspectiva lui caracteristica la acest clasic de mult indragit, vizualizat intr-un decor spectaculos realizat de Stewart Laing.

Reprezentarea romantica a lui Puccini al Parisului boem, cu muzica memorabila si o poveste de dragoste din viata de zi cu zi, a captivat publicul din intreaga lume, ceea ce face ca La Boheme sa fie una dintre cele mai iubite opere. Acesta a fost realizata pentru prima data in Covent Garden in 1897 si a avut peste cinci sute de spectacole pana in prezent.

Doar pe iabilet.ro pretul unui bi;et este 39 lei!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.