Bilete Royal Opera House: LA BOHEME – PUCCINI

Royal Opera House: LA BOHEME – PUCCINI

Happy Cinema, Bucuresti

duminică, 8 octombrie, ora 16:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Acces General

39 lei

Dacă ai un cod de voucher, îl vei putea introduce în pasul următor.

Detalii

Happy Cinema București prezintă stagiunea The Royal Opera House 2017/18. Peste 1500 de cinematografe din peste 40 de țări vor încânta audiențele în sala de cinema cu stagiunea Royal Opera House. Printre acestea, Happy Cinema București, va transmite prin satelit o selecție cu cele mai iubite spectacole din repertoriul clasic “The Royal Opera” și “The Royal Ballet”, cu numeroase staruri de operă și balet.

Opera pasionala a lui Puccini este condusa de Antonio Pappano si are o distributie tanara superba, printre care si Nicole Car, Michael Fabiano si Mariusz Kwiecien, intr-o noua productie de Richard Jones.

Cand Rodolfo, un poet fara nici un ban, o intalneste pe Mimi, o croitoreasa, acestia se indragostesc instantaneu. Dar fericirea lor este amenintata atunci cand Rodolfo afla ca Mimi este grav bolnava. Reputatul regizor Richard Jones (Boris Godunov, Il Trittico) conduce noua productie a lui Puccini – La Boheme.

Opera se axeaza pe viata grea a unui grup de tineri artisti ca isi duc existenta la marginea boemului Paris. Jones aduce perspectiva lui caracteristica la acest clasic de mult indragit, vizualizat intr-un decor spectaculos realizat de Stewart Laing.

Reprezentarea romantica a lui Puccini al Parisului boem, cu muzica memorabila si o poveste de dragoste din viata de zi cu zi, a captivat publicul din intreaga lume, ceea ce face ca La Boheme sa fie una dintre cele mai iubite opere. Acesta a fost realizata pentru prima data in Covent Garden in 1897 si a avut peste cinci sute de spectacole pana in prezent.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Happy Cinema, Bucuresti
Soseaua Progresului 151-171 (Liberty Center), Bucuresti