Bilete ROMANIAN NATIONAL & INTERNATIONAL CHAMPIONSHIPS 2018 - 22 sep '18 - Palatul National al Copiilor

ROMANIAN NATIONAL & INTERNATIONAL CHAMPIONSHIPS 2018

Palatul National al Copiilor, București

sâmbătă, 22 septembrie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

INBA GLOBAL - cea mai mare federatie de culturism si fitness natural din lume este prezenta acum si in Romania( INBA ROMANIA). Toti sportivii si sustinatorii acestui sport practicat natural, sunt invitati sa participe la cel mai grandios concurs de culturism si fitness natural organizat vreodata in Romania.

In parteneriat cu Coliseum Gym, INBA ROMANIA va oferi un show in adevaratul sens al cuvantului unde sportivii si spectatorii vor trai fiecare moment la maxim. Vino sa sustii aceasta cauza nobila si sa fii parte a unui nou inceput pentru tot ce inseamna acest sport. Vei cunoaste adevaratul sens al expresiei:

`` Minte sanatoasa in corp sanatos`` 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.