Bilete ReVIN RUSII - THE RED GUARD CHOIR - 18 oct '18, ora 20:00 - Sala Palatului

ReVIN RUSII - THE RED GUARD CHOIR

Sala Palatului, București

joi, 18 octombrie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ansamblul coral THE RED GUARD CHOIR, dirjijat de generalul Viktor Eliseev încă din anul 1974, își continuă misiunea cu același profesionalism desăvârșit și revine în toamna acestui an pe scenele din România cu o nouă producție artistică. Pe 18 octombrie, esența culturii rusești va fi însuflețită de muzicienii ruși în cadrul unui spectacol de gală, ce va avea loc la Sala Palatului din Capitală, începând cu ora 20:00. Maestrul GHEORGHE ZAMFIR, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști, mesager al poporului român, care a străbătut ca-ntr-un zbor, asemănător CIOCÂRLIEI, toate continentele globului pământesc, fiind deopotrivă sursă de inspirație pentru numeroși muzicieni de notorietate mondială, va adăuga un plus de culoare și emoție momentelor muzicale din programul spectacolului de la București, în calitate de invitat special. Pe lângă melodiile tradiționale din folclorul rusesc, cântecele patriotice de război, hiturile internaționale sau arii din opere celebre, care vor încânta publicul pe parcursul celor două ore de spectacol, interpretările maestrului GHEORGHE ZAMFIR la nai în acompaniamentul grupului THE RED GUARD CHOIR vor demonstra încă o dată că muzica este universală, că are dimensiune spirituală, că unește oamenii și nu ține cont de hotare.

”Suntem onorați și în același timp deosebit de bucuroși să cântăm alături de marele artist al muzicii universale Gheorghe Zamfir. ”- a declarat generalul Viktor Eliseev.

Corul poarta un nou nume, dupa ce s-a mai numit si Red Army Choir MVD vreme de zeci de ani.

„Pentru a evita confuzia de nume care se facea cu corul Alexandrov, s-a preferat reluarea numelui de „The Red Guard Choir”, asa cum corul s-a numit la inceput, a declarat producatorul corului, dna. Anna Vashchilina.

„The MVD Academic Ensemble a.k.a The Red Guard Choir” ridicat ulerior la rang de academie, s-a înfiinţat în 1939.

Ansamblul are, în total, 350 de membri, printre care se află solişti, dansatori, muzicieni, coregrafi şi dirijori.

Corul militarilor rusi a colaborat de-a lungul anilor cu artisti cu artisti renumiti precum, Celine Dion, Mireille Mathieu, Ivan Rebroff, Dmitri Hvorostovsky, Vincent Niclo, Raffaella Carra si multi altii.

Corul Garzii Roșii a performat în fața Papei Ioan Paul al II-lea, la Roma, și cu ocazia investiturii președinților Boris Elțîn și apoi a lui Vladimir Putin.

De asemenea, au cantat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Moscova în 1980 și în 2014, la Soci.

Datorita profesionalismului și eclectismului repertoriului său, care combina melodiile tradiționale ale folclorului rusesc, cântece patriotice de razboi, cu cele mai renumite opere clasice sau hituri muzicale internaționale, Ansamblul Academic al Garzii Roșii(The Red Guard Choir) este una dintre cele mai marii trupe artistice de pe scena internațională de astăzi, asa cum a fost descris in ziarul "Daily Telegraph": " Spectacolele Corului Garzii Roșii reprezinta, impreuna cu cele ale teatrului Bolshoi, cele mai renumite spectacole rusești, fiind o comoară artistică mondială!”.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.